Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Fetiță de nouă ani lovită de mașină, după ce a traversat prin loc nepermis

Fetiță de nouă ani lovită de mașină, după ce a traversat prin loc nepermis

O fetiță de nouă ani a ajuns la spital, după ce a fost lovită de mașină, în localitatea Hosman. Potrivit polițiștilor, copila ar fi traversat strada prin loc nepermis.

Actualizare. Fetița era împreună cu bunica, anunță reprezentanții Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu. La locul incidentului SAJ Sibiu a trimis o ambulanță de tip B. „Fetița a prezentat un traumatism cu contuzie umăr drept. Este transportată împreună cu tatăl la Compartimentul de Primiri Urgențe Luther pentru investigații suplimentare”, arată Scridon Crinu Vasile, purtător de cuvânt al SAJ Sibiu.

Știre inițială. Accidentul s-a petrecut pe strada Principală, din localitatea Hosman. Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, fetița ar fi traversat neregulamentar, fără să se asigure și a fost acroșată de un autoturism condus de un cetățean străin, în vârstă de 59 de ani.

Fetița acuză dureri la o mână și va fi transportată la spital, anunță sursa citată.

Nu sunt probleme de trafic.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus