Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Trafic infernal pe DN 1. Coloane din Tălmaciu până pe autostradă

Trafic infernal pe DN 1. Coloane din Tălmaciu până pe autostradă

Traficul pe DN 1 se desfășoară extrem de greu vineri seară, coloanele de mașini ajungând de pe centura ocolitoare a Sibiului până în Tălmaciu.

Traficul pe acest tronson de drum s-a desfășurat îngreunat toată săptămâna din cauza unor lucrări de asfaltare în zona Tălmaciu, însă numărul mare a mașini de vineri seara a făcut ca DN 1 să fie aproape blocat. Șoferii spun că au ajuns să parcurgă distanța de la Șelimbăr până la Tălmaciu în mai bine de o oră.

În sensul giratoriu de la Veștem se află un echipaj de poliție care dirijează traficul, însă acesta pare a fi depășit de situație.

Situația este și mai grea înspre Boița, pe DN 7, coloanele ajungând până aproape de Turnul Spart, pe Valea Oltului.

”Din cauza unor lucrari de asfaltare a partii carosabile in zona Boita, traficul rutier pe DN 1 si DN 7, tronsonul Selimbar - Boita, se desfasoara ingreunat, in coloana.

Rugam conducatorii auto sa respecte semnalele politistilor rutieri care dirijeaza, sa dea dovada de calm si sa nu se angajeze in depasirea coloanei de autovehicule”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

WhatsApp Image 2019-04-19 at 20.18.31 (1)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

gruia

Acum 4 ani

La naiba. am facut ora si 50 de minute intre sibiu si vestem. este inadmisibil.
Raspunde

Trecator...

Acum 4 ani

Doar un geniu putea gandi asfaltarea, acum in prag de mari sarbatori si inceput de vacanta cand soselele sunt foarte aglomerate!
Raspunde

Wadim Korneliu

Acum 4 ani

Cuc e multumit. Pe hartie totul e foarte bine. A raportat la veorica noi planuri de autostrazi, suntem cei mai tari din europa.
Raspunde

Gigi

Acum 4 ani

Daca era sens unic.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus