Marţi,
28.09.2021
Innorat
Acum
14°C

FITS suplimentează numărul de bilete pentru această ediție

FITS suplimentează numărul de bilete pentru această ediție

La cererea spectatorilor, organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) anunță suplimentarea locurilor la majoritatea spectacolelor Indoor programate la această ediție.

Astfel, iubitorii de teatru care nu au mai găsit loc la reprezentațiile dorite, vor mai putea achiziționa încă 1023 de bilete, de pe site-ul festivalului: www.sibfest.ro, începând de marți, 11 iunie, ora 10. Tot acolo se pot găsi informații despre întregul program și prețul biletelor.

FITS2019 prezintă 540 de evenimente culturale care includ teatru, dans, muzică, circ contemporan și operă, ateliere și masterclass-uri, spectacole lectură, conferințe, expoziții și instalații, lansări de carte sau proiecții de filme, care vor avea loc în 75 de spații de joc din Sibiu.

Faust_Photographer KUO, Cheng-Chang

În continuare, publicul este așteptat la Micro - Folie, la Casa Artelor din Sibiu (Piața Mică nr. 21). Micro-Folie Sibiu - Hotspot Cultural BRD Groupe Société Générale are în centru un Muzeu digital care dă acces la 500 de opere de patrimoniu universal ce se găsesc în marile muzee și instituții culturale din Franța, un spațiu de realitate virtuală unde se pot viziona cu Samsung Gear VR filme realizate de canalul ARTE și un FabLab dedicat creativității.

Biletele pentru spectacolele din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală din Sibiu (strada Nicolae Bălcescu 17) care funcționează în această perioadă după următorul program: Marți (11.06.2019) – Joi (13.06.2019) între 11:00-18:00, iar în perioada festivalului zilnic, de la 09:00 la 20:00.

Pescarusul_Andrei Gîndac

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Sebastiana Love

Acum 2 ani

Și anul acesta vor fi miliarde de spectatori!
Raspunde

Lili

Acum 2 ani

aceste declaratii sunt absolut o insulta adusa intelectului tuturor, astia fumeaza acolo ceva in teatru, alo primaria????
Raspunde

Primamaria Trans Silvania

Acum 2 ani

Alo, aici primaria. La ce declaratii vă referiti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus