Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Neatenție din ambele părți. Biciclist lovit pe trotuar, de o mașină care ieșea dintr-o curte

Neatenție din ambele părți. Biciclist lovit pe trotuar, de o mașină care ieșea dintr-o curte

Un bărbat de 67 de ani a fost lovit de mașină, în timp ce se plimba pe trotuar, pe strada Constituției. Șoferul autoturismului tocmai scotea mașina dintr-o curte.

În timp ce conducea bicicleta pe trotuar, sibianul de 67 de ani a fost acroșat de un autoturism al cărui șofer de 61 de ani ieșea dintr-o curte, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Biciclistul a fost transportat la UPU de un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu. Pacientul a prezentat excoriații și un hematom la gamba stângă, anunță Genu Scridon, purtător de cuvânt al SAJ Sibiu.

 

FOTO: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1147

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Anonymus

Acum 4 ani

stimati ziaristi de ce nu scrieti in articol ca resepectivul sofer iesea cu masina din curte cu spatele (asa cum fac aproape toti soferii din oras) desi acest lucru este interzis de lege (singura exceptie este atunci cand esti dirijat de catre o alta persoana). Ar trebuie sa aduceti aminte acest fapt foarte important. daca in locul biciclistilui era o mama cu un carucior cu un copil sau un simplu pieton? daca iesea cu fata ar fi vazut sigur si acest accident era evitat. Alo, politia Sibiu dormiti bine? ca altceva oricum nu faceti decat la cerere din partea cetatenilor si chiar si atunci mai bine mai asteptati putini ca poate nu mai trebuie... pe cand mai face politia sibiu o iesire in teren pe la intersectii dar mai ales cu patrulare in oras sa ii amendeze pe cei care sunt certati cu legea? cu betivii am vazut ca va faceti datoria (desi cred ca sunt mult mai multi care conduc asa) dar nu este suficient...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus