Sibiul apare în cel mai nou Ghid al restaurantelor Gault&Millau cu 15 restaurante. Ediția românească a Ghidului seaflă la a doua ediție și conține recenzii pentru 275 de restaurante și localuri POP din 15 orașe din toată țara, precum și destinații speciale.
„Sibiul este orașul momentului, datorită Festivalului Internațional de Teatru FITS, iar secțiunea care îi este dedicată în Ghidul Gault&Millau 2019 vă va asigura un maraton culinar la fel de spectaculos. Cele 13 restaurante și două POP-uri selecționate sunt: Benjamin Steakhouse Sibiu, Capsicum, Restaurant Hermania Sibiu, Hochmeister, JULES - Bistro Restaurant, Kulinarium, La Cuptor, Max Restaurant, Old Lisbon Sibiu, Pardon Cafe & Restaurant, Restaurant Pasaj Sibiu, SyndicatGourmet, Teatro, Cafe Wien și She's green” - a anunțat recent Gault&Millau Romania.
„Orice recunoaștere de genul acesta ne bucură. Noi am mai apărut prin luna noiembrie într-un articol pe pagina de Facebook a Gault&Millau Romania în care eram prezentați într-o rubrică destinată locurilor noi. Ne onorează prezența în clasamentul din ediția din acest an a Ghidului - acest lucru de responsabilizează și ne face să menținem un standard ridicat”, a comentat Oana Urdea, administratoarea She's green, una dintre cele două apariții la categoria localurilor POP (cele care oferă o atmosferă mai relaxată și mai accesibilă decât cea dintr-un restaurant clasic).
Ghidul Gault&Millau a fost publicat mai întâi în Franța acum 50 de ani de doi jurnaliști pasionați - Henri Gault și Christian Millau - și s-a făcut cunoscut prin susținerea reprezentanților noii bucătării franceze precum Paul Bocuse sau frații TroisGros. În timp, ghidul a cunoscut un success internațional, Gault&Millau fiind acum prezent în peste 20 de țări și 5 continente.
În România, Gault&Millau își propune explorarea bucatariei locale prin evaluarea calității, creativității și autenticității descoperite în restaurantele locale.
Prima edție a Ghiului Gault&Millau Romania a fost publicat în mai 2018. Acesta includea opt restaurante din Sibiu, topul fiind condus de SyndicatGourmet, care a primit 12 puncte, urmat de Max și Old Lisbon cu câteva 11,5 puncte. Pe locurile patru și cinci se situau Benjamin Steakhouse și La Pasaj Resto&Pizzerie cu câte 10,5 puncte. În continuare, pe listă erau restaurantele Hermania, Hochmeister și Kulinarium, fiecare cu câte 10 puncte. Tot atunci, bucătarul șef de la SyndicatGourmet, Ioan Bebeșelea, a fost nominalizat în cadrul Galei Gault & Millau și pentru folosirea și promovarea produselor locale.
FOTO pricipală: facebook.com/BenjaminSteakhouseSibiu
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Tag-uri: Old Lisbon , Benjamin Steakhouse , În România , Festivalului Internaţional , Ioana Urdea , Cafe Wien , Ioan Bebeşelea , Max Restaurant , Paul Bocuse , Bistro Restaurant , Galei Gault , Pardon Cafe , Ghidul Gault , Christian Millau , Millau România , Henri Gault , La Cuptor , La Pasaj Resto , Benjamin Steakhouse Sibiu , Old Lisbon Sibiu , Restaurant Hermania Sibiu , Ghiului Gault , Restaurant Pasaj Sibiu
Vizualizari: 8093
Ultimele comentarii
Acum 14 ore
Willy
Acum 14 ore
John Doe
Acum 15 ore
Newman
Acum 15 ore
Newman
Acum 15 ore
Q