Marţi,
28.09.2021
Ploi Scurte
Acum
13°C

Dacă ați văzut această fetiță, sunați de urgență la 112

Dacă ați văzut această fetiță, sunați de urgență la 112

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o minoră în vârstă de 14 ani, din județul Sibiu, care a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112 sau numărul 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii.

fata disparuta

La data de 21 iunie 2019, o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 18 iunie a.c., fiica sa, STOICA MARIA, în vârstă de 14 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Hoghilag, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălţime 1,50 m, greutate 45 kg, păr șaten, fir drept, lung, faţă ovală, ten măsliniu, constituție atletică.

Nu prezintă semne particulare.

Obiecte vestimentare: Bluză de trening de culoare gri, pantaloni de tip blue-jeans de culoare negru, pantofi sport din pânză, cu imprimeuri colorate.

Cetăţenii care pot oferi informații despre această persoană sunt rugați să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112 sau numărul 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea disparițiilor de copii ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.  

Vizualizari: 3084

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus