Luni,
05.12.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Cartușe de pistol mitralieră descoperite într-un hotel din Sibiu

Cartușe de pistol mitralieră descoperite într-un hotel din Sibiu

Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu a fost chemată luni seară să ridice două cartușe de pistol mitralieră descoperite într-un hotel din Sibiu.

Evenimentul a avut loc după ora 20:00, în incinta unui hotel de pe Calea Gușteriței.

”În urma unui apel venit pe numărul de urgenţă 112 în această seară, în jurul orei 20.30, echipa pirotehnică din cadrul ISU Sibiu a intervenit în municipiul Sibiu, pe str. Calea Gusteriței  pentru cercetarea, identificarea și ridicarea a 2 cartușe de pistol mitralieră găsite în subsolul unui hotel de către angajații care făceau curățenie. Specialiștii au asigurat transportul și asanarea muniției ridicate (2 cartușe muniție de infanterie)”, au explicat reprezentanții ISU Sibiu.

Cu această ocazie,  pirotehnicienii sibieni reamintesc cetăţenilor că, în cazul în care descoperă muniţie rămasă neexplodată, să nu atingă aceste elemente, să nu le lovească sau să le mişte din locul în care au fost găsite, să nu încerce să demonteze componentele muniţiei sau să le ridice, transporte sau depoziteze în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi, să anunţe ISU sau Poliţia prin telefonul de urgenţă 112 pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Nu ii de gluma, a fost si festivalul FITS

Acum 3 ani

Pai asta e munitie de razboi. In poza nu sunt cartuse, este o lada de munitie origine Rep Moldova, productie recenta, in nici un caz munitie din al doilea razboi mondial. Baietii cu trei litere, sase litere, politie, atentie lada de munitie are pe ea trecuta 1320buc...unde is restul?(chiar daca sunt sigur ca deja baietii au luat deja istoricul camerei si inreg audio video din hotel etc )!!!!
Raspunde

Ina

Acum 3 ani

N-are treaba poza cu articolul, dupa cum se vede si din "Sursa foto". Chiar si articolul pare luat de altundeva...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus