Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Informare privind depunerea solicitării de emitere a Avizului de Mediu

Subscrisa K&K INVESTMENT SRL, titular al “Construire dezvoltare proiect-ansamblul comercial și spatii de servicii“ aprobat cu HCL 316/2007, amenajări și rețele exterioare , platformă parcare, drumuri de incintă, elemente de semnalistică, organizate de șantier, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului , pentru proiectul propus a fi amplasat în localitatea Sibiu, Calea Surii Mari , DN 14 , nr 37 , Jud. Sibiu.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu, str. Hipodromului nr 2 A , localitatea Sibiu , județul Sibiu, în zilele de luni-joi, orele 8.00-16.00 si vineri, orele 8.00-14.00, precum și la adresa de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu http://ampsb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț, până la data de 4 iulie 2019, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu, str. Hipodromului nr 2 A , localitatea Sibiu , județul Sibiu, precum și la următoarea adresă de e-mail office@apmsb.anpm.ro.

K&K Investment SRL

Data: 27 iunie 2019

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus