Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Doi sibieni au reprezentat România la Campionatul Mondial de Masaj

Doi sibieni au reprezentat România la Campionatul Mondial de Masaj

Doi sibieni alături de alți doi români au reprezentat țara la Campionatul mondial de masaj de la  Copenhaga. Deși nu s-au întors cu un premiu acasă, aceștia sunt bucuroși deorece juriul le-a spus că au reușit să pună România pe harta wellness-ului.

Vlad Secaianu și Radu Gligor sunt cei doi sibieni care la sfârșitul lunii iunie au reprezentat România la Campionatul mondial de masaj. Însă, nu au făcut-o singuri, ci alături de coechipierii lor Mihaela Nechifor și Radu Drăgan.

„Din păcate, cupele s-au dus la alte țări, ca Thailanda și Rusia. Însă noi ne-am bucurat de feedback-ul pe care l-am primit din partea juriului. Ni s-a spus că am pus România pe harta wellness-ului. Noi vrem să promovăm mai mult aceste terapii, în special terapia prin masaj. Am vrea ca lumea să cunoască cât de benefic este masajul pe toate planurile: fizic și psihic. În România a început de vreo doi ani să fie mai bine văzut acest domeniu, însă chiar și așa există reticiență”, povestește Radu Gligor.

radu gligor campionat masaj

Cei patru au concurat între 22 și 23 iunie la Copenhaga cu 200 de participanți din toată lumea. S-au pregătit mult dinainte și fiecare s-a dus cu ceva special.

„Am arătat fiecare ce a știut mai bine, fiecare dintre noi a participat la două categorii. A fost categorie de wellness, asiatic, masaj pe scaun. Nu am mers să facem toți același lucru, ci am mers să demonstrăm că putem face mai multe tipuri de masaj”, mai spune sibianul.

La începutul lunii noiembrie, echipa, care și-a făcut și o asociație, vrea să organizeze campionatul național de masaj la Sibiu. „Între 2 și 3 noiembrie o să organizăm noi campionatul național în România, la Sibiu, unde vor fi și participanți din diaspora”, arată Radu Gligor, ce face masaj de mai bine de nouă ani.

În acest moment, din experiența pe care o are la salon, acesta spune că sibienii sunt în căutarea masajelor anticelulitice și a celor sportive.

radu gligor campionat masaj

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus