Vineri,
23.04.2021
Parțial Noros
Acum
7°C

A apărut prima ediție a revistei Centrului de Studii Globale. GeoPolBrief

A apărut prima ediție a revistei Centrului de Studii Globale. GeoPolBrief

Profilul noului președinte al Ucrainei, proiecții pentru activitatea Parlamentului European în perioada 2019-2024, felurile în care Papa Francisc poate influența viitorul Europei, o analiză despre proiectul armatei europene sunt câteva din subiectele propuse în primul număr al revistei GeoPolBrief, editată de Centrul de Studii Globale al Universității Lucian Blaga. În ”buletinul de analiză politică”, așa cum este denumit, semnează conf. Univ. dr. Silviu Nate, directorul Centrului, asistent univ. dr. Marius Șpechea și interni în cadrul instituției: Alexandra Silea, Andi Bernat, Andreea Adam, Mihai Melintei, Nicolaeta Ciobanu, Robert Mercurean și Ștefan Popa.

Centrul de Studii Globale dezvoltă proiecte de cercetare și analize cu caracter interdisciplinar și funcționează din anul 2016. ”Centrul este un integrator de expertiză și implică specialiști de top în programele pe care le derulează. Printre preocupările noastre, enumerăm dezvoltarea metodologiilor și instrumentelor cu caracter aplicat, implementarea simulărilor decizionale asistate de tehnologii. CSG este o structură academică cu rol dezvoltator de programe postuniversitare și a analizelor în domeniul studiilor de securitate și relațiilor internaționale, un furnizor de expertiză și consultanță pentru beneficiari publici și/sau privați”, scrie pe site-ul instituției.

Buletinul Centrului de Studii Globale, GeoPol Brief, poate fi descărcat de aici:

GeoPol_Brief_CSG_ULBS_iunie2019

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus