Luni,
27.09.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Caz neobișnuit la Sibiu: Riscă pușcăria după ce și-a furat singur pâinea

Caz neobișnuit la Sibiu: Riscă pușcăria după ce și-a furat singur pâinea

Un tânăr de 27 de ani se află sub control judiciar după ce a furat 35.000 de lei de la sala de jocuri de noroc la care era angajat. Polițiștii au reușit să recupereze doar o parte din bani.

În seara zilei de 5 iulie, reprezentantul unei săli de jocuri de noroc, din localitatea Șelimbăr, a sesizat prin apel 112 faptul că un angajat al societății și-a însușit pe nedrept suma de aproximativ 35.000 de lei, pe care o avea în gestiune. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din I.P.J. Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de delapidare, au identificat și prins persoana în cauză și au recuperat parțial prejudiciul, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Este vorba despre un sibian în vârstă de 27 de ani, față de care, la data de 6 iulie, polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță. Ulterior, prin dispoziția reprezentantului unității de parchet competente, bărbatul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus