Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

În ce stare sunt răniții din accidentul de ieri, de pe Valea Oltului, care au fost aduși la Sibiu

În ce stare sunt răniții din accidentul de ieri, de pe Valea Oltului, care au fost aduși la Sibiu

Toate cele şase persoane rănite duminică în accidentul de microbuz de pe DN 7, de la Câineni, care au fost aduse cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Sibiu, au fost externate, a precizat, luni, purtătorul de cuvânt al unităţii, Decebal Todăriţă, pentru Agerpres.

"Toţi răniţii de ieri (duminică - n.r.) au plecat cu recomandări. Au fost şase persoane, toate din accidentul de ieri", a spus Decebal Todăriţă, citat de Agerpres.
În urma accidentului de microbuz, 13 persoane au fost transportate la spitalele din Vâlcea, Sibiu şi Craiova.

Reprezentanţii IPJ Vâlcea au precizat că microbuzul implicat în accident efectua o cursă ocazională pe ruta Piteşti - Ocna Sibiului, în momentul în care s-a produs evenimentul. Microbuzul se întorcea dintr-un pelerinaj şi se îndrepta spre Piteşti, potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Sibiu, Crinu Vasile Scridon.

De asemenea, în urma cercetărilor s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului este şoferul autoturismului, un bărbat de 60 de ani din Dolj, care, din neatenţie, ar fi pătru

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

IOO

Acum 4 ani

"din neatenţie, ar fi pătru"... nu nu am sarit nimic, asa se termina fraza...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus