Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

ACTUALIZARE Două victime au fost transportate la spital, după un accident în Zona Industrială Vest

ACTUALIZARE Două victime au fost transportate la spital, după un accident în Zona Industrială Vest

Un bărbat de 59 de ani, aflat la volanul unui autoturism, în timp ce ieșea dintr-o parcare, nu a acordat prioritate unui autocamion, intrând în coliziune cu acesta. Două persoane au fost rănite.

Actualizare. Echipajele Smurd au intervenit pentru descarcerarea unui bărbat de aproximativ 59 de ani, conștient, cu traumatism toracic. Cealaltă persoană implicată, o femeie de 52 de ani cu traumatism cranio-cerebral a primit îngrijiri medicale. Ambele persoane au fost transportate la UPU Sibiu, transmit reprezentanții ISU.

Știre inițială. Accidentul s-a produs pe strada Salzburg, acolo unde traficul este acum deviat prin parcarea de la Continental, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

ISU Sibiu intervine de urgență cu echipaje de terapie intensivă mobilă și autospeciala de transport victime multiple. Din primele informații sunt implicate 2 persoane încarcerate, relatează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

WhatsApp Image 2019-08-16 at 12.04.50 PM

Știrea se actualizează.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus