Miercuri,
21.02.2024
Ceata
Acum
1°C

Oferta bogată pe piața muncii: 1103 job-uri la Sibiu și încă 400 locuri de muncă în Europa

Oferta bogată pe piața muncii: 1103 job-uri la Sibiu și încă 400 locuri de muncă în Europa

În acest moment sunt peste 400 de locuri de muncă disponibile în Spațiul Economic European pentru care sibienii pot aplica.

În județul Sibiu sunt 1103 locuri de muncă vacante în total dintre care pentru muncitori de calificați sunt 1067 în domenii precum asamblarea și montarea pieselor, demolări clădirii, agenții de securitate și asamblatori de articole textile. Pentru muncitori calificați sunt libere 36 de posturi, precum inginer de sistem informatic, inginer pentru construcții, programatori și multe altele.

Rețeaua EURES România oferă 417 locuri de muncă în Spațiul Economic European. Persoanele interesate pot viziona ofertele de muncă aici sau se pot prezenta la sediul agenției județene pentru ocuparea forței de muncă din Sibiu, unde vor fi îndrumați de consilierul EURES.

Sunt 84 de locuri de muncă în Austria pentru instalator sanitar și de încălzire, lăcătuș mecanic în construcții, electrician, operator CNC, tâmplar și lista continuă. În Germania sunt 119 locuri de muncă pentru conductor de tren marfar pentru distanțe lungi, recepționer, ospătar, menajeră, manipulant mărfuri, specialist confecționare mobilă, bucătar, consultant sau specialist IT, dezvoltator software, parchetar, îngrijitor persoane vârstnice și multe altele. În Norvegia oferta include 49 de locuri de muncă pentru montator folii ferestre și parbrize, instalator, electrician, tâmplar, antrenor gimnastică ritmică, ospătar, tinichigiu auto, vopsitor auto sau mecanic auto.

Din Olanda vin alte 135 de locuri vacante pentru culegători de fructe, culegător de flori, culegător de căpșuni în sere, instalator sanitar de încălzire, operatori la mașini și utilaje pentru fabricarea produselor alimentare, muncitori necalificați în grădinărit și horticultură sau procesor bulbi de flori. În Slovacia sunt 12 locuri de muncă pentru sticlari, iar în Slovenia trei locuri de muncă pentru programatori și bucătari. Sunt 15 locuri de muncă în Spania pentru turnător modelier, tehnician mecanic și electrician la întreținere echipamente.

În județul Sibiu sunt disponibile 1103 locuri de muncă vacante oferite de 81 de angajatori. Din numărul total 36 se adresează persoanelor cu studii superioare. Printre acestea se numără posturi de ingineri de sisteme în informatică, ingineri instalații pentru construcții, programatori, proiectați ingineri mecanici și multe altele. Iar restul de 1067 sunt oferite persoanelor fără studii superioare, precum 50 de locuri vacante în asamblare și montarea pieselor, peste 50 de muncitori sunt căutați în demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie și parchet. Alte peste 25 de locuri vacante sunt pentru agenții de securitate și 30 de persoane sunt cătate pentru postul de asamblator articole textile.

Soma angajează conducător auto profesionist, oferind un program de lucru într-un singur schimb, dotare transport, bonuri de masă, ore suplimentare plătite, condiții de muncă civilizate și salariu ofertant.

Soma caută și încărcător de recipiente pentru care nu solicită experiență. Oferă decontare de transport, bonuri de masă, ore suplimentare plătite, condiții de muncă civilizate și salariu motivant.

Marquardt angajează operatori de producție, pachetul salarial poate ajunge la 3.500 de lei brut. Activitățile angajatorului sunt montajul subansamblelor în vederea obținerii produselor finite, identificarea și izolarea produselor neconforme, stabilirea și eliminarea cauzelor care au produs neconformități.

Apă Canal Sibiu S.A. angajează șofer, mecanic auto și electrician auto. Este un post pentru șofer care trebuie să dețină permis de conducere de categoriile B, C și E, experiență în domeniu de minim trei ani și atestat profesional de șofer. Pentru cele două posturi de mecanic auto cerințele includ permis de conducere de categoria B, C și E, constituie un avantaj și o experiență de minim trei ani. Iar electricianul auto are nevoie de o experiență în domeniu de trei ani și permis de conducere din aceleași categorii.

Apă Canal Sibiu S.A. caută instalator apă canal pentru care cere calificare în meseria de instalator, experiență de minim doi ani, calificare sau experiență în sudură, apt pentru lucrul la înălțime și domiciliul în Sibiu poate constitui un avantaj. Au două posturi libere și pentru muncitori necalificați, cerințele sunt studii generale, apt fizic pentru muncă grea și lucrul la înălțime, disponibilitate pentru activități de intervenții.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

cucu cu cucuveaua

Acum 4 ani

Deci in Sibiu avem job- uri iar in Europa avem locuri de muncâ. Ne puteti explica diferenta ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus