Miercuri,
23.06.2021
Partial Noros
Acum
29°C

Furt într-un restaurant din centrul Sibiului. Dacă îl vedeți pe acest bărbat, sunați la 112

Furt într-un restaurant din centrul Sibiului. Dacă îl vedeți pe acest bărbat, sunați la 112

 Se pare că hoțul a fost prins pe camerele de supraveghere.

Incidentul s-a petrecut aseară, în intervalul orar 18-20, povestește fiul femeii. Acesta spune că au depus deja plângere la poliție și că așteaptă ca hoțul să fie identificat. Tânărul a făcut și poze imaginilor de pe camera de supraveghere în care este surprins bărbatul care ar fi săvârșit furtul, precum și un bărbat care pare să-i fi fost complice.

„Ai mei erau la ziua de naștere a unei prietene de-a mamei. A venit un bărbat cu ghiozdanul la masa lor, și-a lăsat ghiozdanul pe scaunul unde și-au lăsat doamnele de la masă gențile și când l-a ridicat înapoi a luat și geanta mamei”, spune acesta.
În geantă se aflau portofelul de culoarea turcoaz, în care se aflau actele femeii, cheile unui Opel Astra și un set de chei de apartament. Culoarea genții era crem. În cazul în care veți găsi geanta sau portofelul, puteți să îl contactați pe fiul femeii AICI.

Dacă îl vedeți pe bărbatul din imagine, sunați la 112.

Hoțul Hoțul

Bănuitul complice Bănuitul complice

Tag-uri: Opel Astra

Vizualizari: 24156

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Klaus

Acum 1 an

How can the police use videos and pictures for this crime, but not ones for driving....?
Raspunde

Poirot

Acum 1 an

La ce restaurant a fost ? De ce nu publicați toate datele ?
Raspunde

cri cri cri noaptea mintii

Acum 1 an

În baza acestor filmări politia poate da un om în urmărire, dar sa ia atitudine la individul acela care a intrat pe contrasens,nu pot,ca dintr-o data filmările nu sunt valabile? De ce? E aceeași speță, tot o filmare a unei ilegalitati,și la asta ca fura, și la ala ca conducea pe contrasens.Cine se afla în mașina cu numere de MM? A luat politia șpagă de la conducătorul autoturismului ca sa nu ii ia carnetulocul? Mai avem motive sa votam pnl,după ce vedem clar ca în acest oraș condus de ei,nu se aplica nici o lege?Politia vede pe ala pe contrasens dar nu vrea sa il amendeze și sa ii ia carnetul.Desi pe cel cu masina stie cum il chiama,spre deosebire de ala cu furtul despre care nu au habar cine e...De ce? Vi se mai pare ca Sibiul mai e un oraș al lucrului bine făcut?
Raspunde

Dorin

Acum 1 an

Vai si amar cu politia romana, acelasi text la toti: "prrinde hotul si adu-l la noi". Daca nu erau camere, ca de ce nu sunt camere, cumparati-va, daca au fost, acum ce sa faca ei cu imaginile, gasiti hotul si aduceti-l la noi.
Raspunde

Prie Sorin

Acum 1 an

Turnul sfatului vrea " suspance " , nu rezolvarea cazului D-le Poirot !
Raspunde

Dogar

Acum 1 an

Politia comunitara doarme! Bine ca Primaria a inzecit plata parcarilor, in rest nu mai conteaza daca siguranta turistilor este sau nu asigurata. Rusine!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus