Duminică,
05.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-7°C

Încă doi oameni pleacă din conducerea FC Hermannstadt. Neagoe favorit să preia echipa

Încă doi oameni pleacă din conducerea FC Hermannstadt. Neagoe favorit să preia echipa

După Costel Enache, echipa de fotbal FC Hermannstadt se desparte astăzi de încă doi oameni: Cătălin Munteanu și Alessandri Cittadino.

A.F.C. Hermannstadt a reziliat astăzi în condiții amiabile contractele cu antrenorul secund, Cătălin Munteanu și preparatorul fizic Italian, Alessandro Cittadino.

”Clubul nostru le mulțumește acestora pentru tot sprijinul pe care l-au adus echipei în cele trei luni de colaborare și le transmite mult succes în viitoarele provocări profesionale. Așa cum am menționat anterior, în zilele următoare A.F.C. Hermannstadt va anunța oficial numirea unui nou antrenor principal. Între timp, de pregătirea echipei se va ocupa antrenorul secund, Eugen Beza.”, au transmis oficialii echipei.

Publicația Pro Sport anunță că Eugen Neagoe (52 de ani) va fi noul antrenor al FC Hermannstadt. În plus, se pare că Neagoe încearcă să-l aducă pe Sebastian Moga la Hermannstadt, fostul său secund din ”Ștefan cel Mare”, în prezent în staff-ul lui Dușan Uhrin. Moga a condus echipa pentru trei partide, după ce Neagoe a suferit un infarct miocardic în timpul meciului cu Craiova.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus