Sâmbătă,
03.12.2022
Cer Senin
Acum
4°C

Proiectul AVE „Asta Vreau Eu” un nou pas la nivel național

Proiectul AVE „Asta Vreau Eu” un nou pas la nivel național

Proiectului „AVE- Asta Vreau Eu” a fost nucleul workshop-ului cu tema „Promovarea securității și sănătății în muncă în sistemul educațional pentru o viață activă, sigură și sănătoasă”, derulat la Tulcea în cadrul Campaniei EU OSHA 2018-2019 „Managementul substanțelor periculoase”.

Compania Marquardt este partener fondator și totodată promotorul proiectului „AVE - Asta Vreau Eu”, alături de Inspecția Muncii și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

La workshop-ul susținut de Marquardt au participat 32 de elevi de clasa a VIII-a de la Școlile Gimnaziale Izvoarele şi Mihai Bravu din judeţul Tulcea, însoțiți de cadre didactice și reprezentanți ai instituțiilor de stat, cât și agenți economici. Inspecţia Muncii a fost reprezentată de conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea. Evenimentul s-a bucurat de participarea reprezentantului Instituţiei Prefectului din Judeţul Tulcea, precum şi a inspectorului general şcolar al judeţului Tulcea, care este implicat activ în derularea proiectului AVE.

Elevii au primit informații despre compania Marquardt, sistemul de învățământ dual, proiectul AVE, cu accent pe prevenirea afecțiunilor musculo-scheletice. La final participanții și-au testat cunoștințele dobândite și abilitățile pe cele două simulări interactive ce încorporează produse Marquardt: GWS BMW și Consola Renault.â

Sanatatea_coalenei_vertebrale_pag1

Concluziile evenimentului pot fi rezumate în urmatorul mesaj transmis elevilor: „Securitatea și sănătatea în muncă este preocuparea noastră, a tuturor; ea este în avantajul tău și în beneficiul companiilor”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus