Luni,
20.09.2021
Ploi Scurte
Acum
12°C

Bătaie într-o benzinărie din Mediaș. Un angajat a apăsat butonul de panică

Bătaie într-o benzinărie din Mediaș. Un angajat a apăsat butonul de panică

Cinci bărbați au fost reținuți de polițiștii medieșeni după ce au iscat un scandal care a degenerat, într-o benzinărie. Potrivit autorităților, cearta ar fi început acasă la unul dintre scandalagii, continuând în benzinărie, un angajat aplanând conflictul după ce a apăsat butonul de panică, alertând firma de pază.

Cinci bărbați din Mediaș au fost reținuți ieri, urmând a fi prezentați în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă, după ce au iscat un scandal ajungând chiar la acte de violență, într-o benzinărie.

În fapt, în data de 20 octombrie, în jurul orei 01:50, o femeie a sesizat faptul că fratele său a fost agresat fizic într-o stație de alimentare cu combustibil din municipiul Mediaș. În urma sesizării, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au stabilit faptul că între două grupuri de bărbați a avut loc un conflict care a degenerat în acte de violență, relatează reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Primul conflict a avut loc la domiciliul unuia dintre bărbați, imobil în care au pătruns fără drept membrii celuilalt grup. Ulterior, s-au întâlnit într-o stație de alimentare cu combustibil din Mediaș unde s-au agresat fizic reciproc. Membrii unui grup s-au retras în incinta stației, unde un angajat a acționat butonul de panică iar la fața locului a intervenit un echipaj de la firma specializată de pază care a aplanat conflictul, arată sursa citată.

Toate părțile implicate în conflict au fost identificate de polițiști. Este vorba despre bărbați cu vârstele cuprinse între 18 și 35 de ani, domiciliați în Mediaș.

Împotriva acestora polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice (art. 371 alin.1 Cod Penal), violare de domiciliu (art. 224 alin. 2 Cod Penal), distrugere (art. 253 alin.1 Cod Penal) și loviri sau alte violențe (art.193 alin.1 cod penal), urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus