Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Bărbat pus sub control judiciar, după ce și-a tăiat prietenul pe mâini, cu briceagul

Bărbat pus sub control judiciar, după ce și-a tăiat prietenul pe mâini, cu briceagul

În urma unei altercații între doi prieteni, care ulterior a degenerat în acte de violență, un bărbat de 44 de ani a fost reținut de polițiștii sibieni. Se pare că și-a tăiat amicul pe mâini cu un briceag, acesta din urmă sunând la 112 pentru a chema o ambulanță, iar apoi a depus plângere împotriva agresorului.

Victima, un bărbat din Șelimbăr, a apelat la 112 pentru a cere o ambulanță ieri dimineață, la 10:15. Totul s-a petrecut într-un imobil de pe strada Dealului, din municipiul Sibiu. Bărbatul a declarat că a avut un conflict violent cu o cunoștință, în urma căruia a fost lovit cu pumnii și tăiat cu un briceag în zona brațelor, constatând totodată lipsa unui lănțișor din aur pe care îl purta la gât, relatează Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În urma cercetărilor, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au depistat persoana bănuită de săvârșirea acestei fapte, în scurt timp, în municipiul Sibiu. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, domiciliat în Șura Mare, a fost reținut pentru 24 ore, iar ulterior instanța a dispus cercetarea bărbatului sub control judiciar pentru 60 de zile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1322

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus