Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

A murit un fost ministru PSD. Băsescu: ”A plecat fără să spună toate cele ce erau de spus de Revoluție, mineriade...”

A murit un fost ministru PSD. Băsescu: ”A plecat fără să spună toate cele ce erau de spus de Revoluție, mineriade...”

Ministru în guvernele conduse de Petre Roman, Victor Ciorbea și Adrian Năstase, Bogdan Niculescu Duvăz a decedat astăzi, la 70 de ani. Niculescu Duvăz a intrat în politică în 1990. A fost secretar al Frontului Salvării Naţionale. Duvăz făcut parte din Consiliul Provizoriu de Uniune Naţională, iar în perioada iunie 1990 - septembrie 1991 a condus Ministerul Tineretului şi Sportului. A avut șapte mandate de deputat și a fost membru al PSD din anul 2003. Acesta a fost ministru în Guvernele Petre Roman, Victor Ciorbea și Adrian Năstase.

Fostul președinte Traian Băsescu a reacționat la vestea decesului lui Bogdan Niculescu Duvăz, spunând că e parte a transformării României. ”E o pierdere pentru politica românească, dar dincolo de a fi o pierdere pentru politica românească, e un politician care a plecat fără să spună toate cele ce erau de spus de Revoluție, mineriade. A fost un participant direct la toate evenimentele și probabil unul dintre cei mai importanți catalizatori ai tranziției de la Constituția comunistă la Constituția de astăzi”, a declarat Traian Băsescu, sâmbătă, la România Tv, potrivit Mediafax.

Foto: Capital.ro

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Che

Acum 2 ani

Sa ne zici tu, Base, ce ai facut cu flota...retrocedarile..etc...ne multumim si cu atat...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus