Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Trei minori au furat o autoutilitară din Șelimbăr. Vehiculul era descuiat și cu cheile în contact

Trei minori au furat o autoutilitară din Șelimbăr. Vehiculul era descuiat și cu cheile în contact

Polițiștii sibieni au prins trei copii, de 12, 13 și 14 ani, ieri dimineață, conducând o autoutilitară. Autoritățile au reușit să identifice minorii după ce proprietarul vehiculului l-a declarat furat.

La data de 28 noiembrie, în jurul orei 10:30, un echipaj de polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au depistat și oprit în trafic, în municipiul Sibiu, o autoutilitară semnalată ca sustrasă în dimineața aceleiași zile, din localitatea Șelimbăr, după ce proprietarul a lăsat mașina descuiată și cu cheile în contact, transmit polițiștii.

În autovehicul au fost identificați trei minori cu vârsta de 12, 13, respectiv 14 ani, domiciliați în Șelimbăr și în Cisnădie. La volan se afla minorul în vârstă de 14 ani. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a avea acest drept.

Autoutilitara a fost predată proprietarului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1603

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Cititescu

Acum 4 ani

Copiii astia promit! Cu siguranta politia se va mai intalni cu ei, inclusiv dupa majortat. Joi pe la ora 10:30 mini-banda asta nu trebuia sa fie la scoala? Probabil or fi fugit de "integrare"...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus