Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Patru tineri au stat 24 de ore la poliție, după ce au furat un telefon și o cutie de saleuri

Patru tineri au stat 24 de ore la poliție, după ce au furat un telefon și o cutie de saleuri

Doi sibieni sunt bănuiți că au furat dintr-un magazin, iar alți doi le-ar fi fost complici, transmit polițiștii sibieni. Se pare că ar fi plecat din magazinul de pe strada Mărășești cu un telefon și o cutie de saleuri.

Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul amiezii. O femeie a sesizat poliția în legătură cu faptul că doi tineri ar fi sustras un telefon mobil și produse alimentare (o cutie de saleuri) dintr-un magazin de pe strada Mărășești, după care au fugit. Polițiștii care au intervenit au reușit în scurt timp să-i prindă pe presupușii autori, doi tineri în vârstă de 17, respectiv 19 ani, domiciliați în municipiul Sibiu, arată reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului.

De asemenea, autoritățile au mai identificat alți doi sibieni, în vârstă de 17 și 18 ani, despre care există suspiciunea rezonabilă că ar fi participat în calitate de complici la săvârșirea faptei.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt, respectiv complicitate la furt, iar față de cei patru tineri s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță.În cursul zilei de azi, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției 1 de Poliție Urbană Sibiu.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1553

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

@@@

Acum 3 ani

Gainari!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus