Vineri,
14.05.2021
Ploi Scurte
Acum
15°C

Sibian violent arestat după ce și-a terorizat familia, în repetate rânduri, sub influența alcoolului

Sibian violent arestat după ce și-a terorizat familia, în repetate rânduri, sub influența alcoolului

Un sibian care și-a lovit și agresat familia în mai multe rânduri, în special când era băut, a fost arestat de polițiștii sibieni în cursul zilei de ieri.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, domiciliat în Păuca, care a fost reținut ieri pentru 24 de ore de către polițiștii din Ocna Sibiului după ce, cu rea credință, a încălcat în mod repetat măsurile preventive dispuse în ordinul de protecție emis împotriva sa.

”În fapt, în data de 7 ianuarie, în jurul orei 19:35, Poliția Orașului Ocna Sibiului a fost sesizată despre faptul că un bărbat în stare de ebrietate este violent cu familia sa. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat părțile implicate, stabilind că un bărbat de 49 de ani, în stare de ebrietate, face scandal și și-a agresat fizic unul din cei trei copii minori, creând o stare de temere în familie”, explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.
Întrucât polițiștii au apreciat existența unui risc iminent la adresa soției și a celor trei copii minori, au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, au solicitat prezența la fața locului și a reprezentantului S.P.A.S din cadrul Primăriei Comunei Păuca, iar împreună cu acesta au fost luate măsuri de asigurare a protecției victimei. Agresorul a ales să locuiască la adresa mamei sale.

Totodată, soția acestuia a formulat împotriva sa plângere penală.

”Două ore mai târziu, soția acestuia a apelat Poliția Ocna Sibiului pentru a sesiza că bărbatul a încălcat ordinul de protecție și a revenit la domiciliu. Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la domiciliul conjugal și l-au condus pe bărbat la sediul Poliției. Având în vedere că a încălcat măsura dispusă prin ordinul de protecția acesta este cercetat penal”, mai spun reprezentanții IPJ Sibiu.
La data de 8 ianuarie, acesta a încălcat din nou ordinul de protecție, deplasându-se la domiciliul familiei. În aceste condiții, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de luate a unei măsuri legale.

Cercetările continuă.

Foto: Arhiva TS

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

VVDhEhE

Acum 1 an

Buun...ce treaba au paucenii, ocnenii cu sibienii?!
Raspunde

Vasile Von Vasile

Acum 1 an

mă bo... ăsta, în ce județ sunt Păuca și Ocna? În Alba?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus