Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Sute de sibieni, în procesiune prin Sibiu după Icoana Maicii Domnului, ”făcătoare de minuni”

Sute de sibieni, în procesiune prin Sibiu după Icoana Maicii Domnului, ”făcătoare de minuni”

Pentru al zecelea an consecutiv, câteva sute de sibieni conduși de preoți au organizat o procesiune prin Sibiu, în frunte cu ”Icoana Maicii Domnului Îndrumătoarea, adusă de la biserica Mihai Vodă din Bucureşti”. Icoana este considerată de făcătoare de minuni.

Icoana a fost adusă la Sibiu vineri, în seara cărei zile sibieni și preoți au pornit într-o procesiune pe itinerariul străzilor Dealului, Transilvaniei, George Coşbuc, Alexandru Donici, având în frunte un sobor de preoţi cu Icoana Maicii Domnului Îndrumătoarea, adusă de la biserica Mihai Vodă din Bucureşti. Icoana este recunoscută printre credincioși drept făcătoare de minuni.

„Maica Domnului vindecă. Şi de ce vindecă? Pentru că ne iubeşte. Şi dacă ne iubeşte, nu ne părăseşte. (...) şi atunci când nu o vom mai purta pe străzi, va fi lângă noi (...) De aceea a venit Maica Domnului pentru a zecea oară de la Bucureşti, la Sibiu şi este astăzi prezentă aici şi o scoatem în această procesiune a smereniei şi a iubirii pentru ca să arătăm că Maica Domnului fiind lumina lui Hristos, ne iubeşte pe fiecare”, a spus vineri seara, preotul Cătălin Dumitrean, în biserica de pe str. Dealului, care poartă hramul Sf. Ioan Iacob Românul.

credinciosi se inchina icoana facatoare de minuni

La biserica respectivă icoana va fi găzduită până duminica seara. Biserica este deschisă pentru rugăciune în fiecare zi, de la opt dimineața la zece seara.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Eu

Acum 3 ani

Cataline, Cataline! Vin oamenii dupa tine, Ii amagesti cu o icoana A Domnului de.apururi fecioara! Odata lacrimeaza, Altadata face minuni Si insanatoseaza! Amin!
Raspunde

Telu

Acum 3 ani

Maica mamei voastre, dar prosti mai suntetii......ca la moaste. Bravo popilor!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus