Marţi,
14.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Furt în centrul orașului. Un bărbat a intrat într-un local și a plecat cu bani și un telefon

Furt în centrul orașului. Un bărbat a intrat într-un local și a plecat cu bani și un telefon

Un bărbat este căutat de cei de la City Burger, de pe strada Avram Iancu, iar imagini de pe camerele de supraveghere cu acesta au apărut pe internet, după ce un angajat al localului a rămas fără telefon și banii din geacă. Păgubitul povestește că hoțul ar fi intrat prin curtea de lângă local, pe o ușă folosită de angajați pentru aprovizionare.

Furtul ar fi avut loc sâmbătă după-masa, iar astăzi va fi depusă o plângere oficială la poliție împotriva hoțului, povestește Robert Mărginean, angajatul care a rămas fără banii în buzunar.

„Acest individ a intrat în curtea alăturată nouă, unde avem o ușă pentru aprovizionare. Ușa are un geam mic pentru aerisire, lucru pe care bărbatul l-a observat. A testat ușa să vadă dacă e închisă, s-a uitat în jur să vadă dacă e vreun vecin prin preajmă, apoi a reușit să deschidă ușa și a intrat. Mi-a găsit geaca și a controlat-o, găsind suma de 120 de lei, bani pe care i-a și luat. Apoi a luat o șapcă cu sigla City Burger și un telefon de pe care puneam muzică în local”, povestește Robert.

Tânărul va depune astăzi plângere la poliție împotriva bărbatului, iar în ultimele zile imaginile de pe camerele de supraveghere au circulat pe internet, în speranța că hoțul va fi recunoscut de cineva.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1752

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus