Luni,
29.11.2021
Innorat
Acum
4°C

Polițiștii caută o femeie dispărută. Sunați la 112, dacă o vedeți

Polițiștii caută o femeie dispărută. Sunați la 112, dacă o vedeți

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o femeie în vârstă de 52 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din orașul Tălmaciu, jud. Sibiu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Ieri, 21 ianuarie, un bărbat a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 18 ianuarie, soția sa, RADU RODICA, în vârstă de 52 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din orașul Tălmaciu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Semnalmente : înăltime 1,65-1,70 cm, greutate 70 kg; constituţie atletică; ochi căprui; păr negru lung, fir drept, faţă ovală; nas drept, ten măsliniu.

Semne particulare: degetul mijlociu de la mâna stângă parțial rigid, 4 cicatrici de aproximativ 2 cm fiecare, la nivelul sânului stâng.

Obiecte vestimentare: în momentul plecării, femeia purta batic de culoare roșie, geacă din fâș de culoare neagră, bluză de culoare neagră, pantaloni din material textil de culoare neagră, bocanci de culoare albastru închis.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Vizualizari: 1497

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus