Duminică,
12.07.2020
Parțial Noros
Acum
24°C

VIDEO Ghiță Ciobanul și-a portat numărul. De acum face reclamă pentru altă companie de telefonie

12 Februarie 2020 11:26

VIDEO Ghiță Ciobanul și-a portat numărul. De acum face reclamă pentru altă companie de telefonie

Ghiță Ciobanul nu mai promovează operatorul de telefonie Vodafone. De două zile, cunoscutul oier din Mărginimea Sibiului face spoturi pentru Telekom.

După ce au aflat că Ghiță și-a portat numărul de telefon de la Vodafone la ei, reprezentanții Telekom l-au abordat pe cunoscutul oier din Jina pentru a promova operatorul cu care a încheiat noul contract de servicii de telefonie.

„Am aflat că Ghiță a schimbat operatorul. Veștile circulă repede. Apoi l-am abordat pentru campanie”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania, la o conferință de presă la care a luat parte și noua „față” a companiei.

Sura: paginademedia.ro

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Social
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

un fost abonat

Acum 5 luni

Telekom e jalnic. Si scump si grila saraca - mai nou
Raspunde

baciul moldovean

Acum 5 luni

Ghita, Ghita! esti cioban de marea fita! Si de conturi grase din publicitate!
Raspunde

Muc the little

Acum 4 luni

Balada " ,Miorita" in interpretatare digitala. Tradator baciul nostru.....si insetat de galbeni.....
Raspunde

Goat

Acum 4 luni

"Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim" Mai Cristina, spune-le safilor tai ca prin optiunea asta, citata de mine mai sus, deja elimina o buna parte din comentarii. Din cele 3 comentarii afisate pe pagina la momentul cand eu postez mesajul asta, ultimele doua sunt EXACT "agresive", chiar JIGNITOARE la adresa lui Ghita, dar fiindca sunt elusive in forma - in sens balcanic rominesc - au fost, totusi, afisate de voi. Nu spun prin asta ca as vrea sa fie sterse, chiar daca le-am dat vot negativ (ba, chiar, vreau sa ramana, iar Ghita sa-i actioneze in judecata pe cei doi regateni pentru CALOMNIE), ci spun ca "Forma fara fond", de care vorbea Titu Maiorescu, balcanic cu origini in Transilvania aproape de Sibiu cu o suta si ceva de ani in urma, e baza de actiune inclusiv azi, la rominofoni! Spune-le safilor tai sa anuleze prostia aia corecta politic cu "a elimina limbajul agresiv", si concomitent sa ceara IT-istului cu contract sa faca textul asta din spatiul de "COMENTARIU" si din celelate spatii de completat mai vizibil, mai "bold" sau mai negru, nu gri, ca sa vad si eu - la sase decenii virsta ochilor - fara sa ma fortez! Ca, altfel, vor ramine fara comentarii pertinente la articole...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus