Luni,
28.11.2022
Parțial Noros
Acum
1°C

Dacă ați văzut acest adolescent sunați de urgență la 112

Dacă ați văzut acest adolescent sunați de urgență la 112

Polițiștii sibieni caută un adolescent în vârstă de  17 ani a cărui plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată la data de 17 februarie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112.

La data de 17 februarie a.c., prin S.N.U.A.U. 112, mama unui adolescent  în vârstă de 17 ani a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, la data de 15 februarie a.c., fiul său, SELEVĂRDEANU GEORGE RĂZVAN, în vârstă de 17 ani, domiciliat în localitatea Rășinari, a plecat de pe raza comunei într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente: înălțime 1,70 - 1,75 m, greutate 65 kg, păr scurt, fir drept, de culoare blond, ochi verzi.

Obiecte vestimentare:  pantaloni blue - jeans de culoare albastru deschis, hanorac din material textil de culoare gri, geacă de culoare neagră din piele, pantofi sport din pânză de culoare neagră.

Semne particulare: un tatuaj pe antebrațul stâng sub forma unui cap de leu; un tatuaj pe piept sub forma unei coroane; un tatuaj pe antebrațul drept, format din mai multe cuvinte; un tatuaj pe unul din membrele inferioare, respectiv pe gambă (fără a se cunoaste care anume), format din trei steluțe.

Prezintă o cicatrice în zona capului, între sprâncene.

Selevardeanudi

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest minor sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze de urgență cea mai apropiată unitate de poliție.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus