Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Un sibian a dispărut de acasă fără urmă

Un sibian a dispărut de acasă fără urmă

Polițiștii sibieni caută un bărbat  în vârstă de  60 ani a cărui plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată la data de 15 februarie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112.

La data de 15 februarie a.c., o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, la data de 12 februarie a.c., fratele său, POȘA VICTOR, în vârstă de 60 de ani,  domiciliat în municipiul Sibiu, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliu.

posa victor

Semnalmente: 1,60 m înălțime, 50 - 55 kg, constituție slabă, ochi căprui, calviție frontală.

Obiecte vestimentare:  posibil o haină de iarnă groasă, de culoare gri, marime 3/4.

Semne particulare: operație de hernie inghinală, posibil partea stangă.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest bărbat sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze de urgență cea mai apropiată unitate de poliție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus