Duminică,
29.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-2°C

Tăriceanu cere amânarea alegerilor locale „până după stingerea epidemiei de coronavirus”

Tăriceanu cere amânarea alegerilor locale „până după stingerea epidemiei de coronavirus”

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat duminică  că ar trebui analizat dacă nu s-ar impune amânarea alegerilor locale „până după stingerea epidemiei de coronavirus”. El a argumentat că organizarea secţiilor de votare în şcoli ar fi „un mediu perfect de răspândire a epidemiei”, relatează Agerpres. „Vedem o serie de riscuri şi ameninţări, în principal mă refer la epidemia de coronavirus şi stau să mă întreb, şi vă rog să vă gândiţi şi dumneavoastră, ce-ar însemna în perioada asta, în care epidemia de coronavirus începe să se extindă, să facem alegeri?! Imaginaţi-vă puhoiul de oameni care merge la secţii, unde trebuie să dai actul de identitate, să dai ştampila, vă imaginaţi că cineva le sterilizează? Un mediu perfect de răspândire a epidemiei”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, la postul România TV.

Potrivit lui liderului ALDE, sălile din şcoli nu au cum să fie dezinfectate adecvat după ce se termină procesul electoral, astfel încât să nu fie riscuri pentru elevii care vin a doua zi la cursuri.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Hoţin Popescu Imuniceanu

Acum 2 ani

Aha... a gasit acum un alt motiv, acest pungas, sa puna bete in roate. Nu, nu se vor amana alegeri, eventual se vor face in mai mult elocuri, pentru a dispersa oamenii, daca e cazul. Atat ati asteptat, trupa de hoti alde si psd plus udmr.. sa apara un motiv "din cer", ca sa mai scapati un mandat....indivizi penibili.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus