Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Meteorologii anunță ploi în zona Sibiului, zilele următoare

Meteorologii anunță ploi în zona Sibiului, zilele următoare

Specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania Sud Sibiu au transmis duminică o informare privind creșterea precipitațiilor în zilele următoare.

Informarea se referă la perioada  08 martie, ora 16:00 – 10 martie, ora 23:00, iar fenomene vizate sunt ploi în general moderate cantitativ și manifestări de instabilitate atmosferică.

”În intervalul menționat va ploua în toată regiunea. În zonele montane din sud (Carpații Meridionali și de Curbură), în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15 l/mp. La munte, mai ales la altitudini de peste 1700 m, precipitațiile vor fi predominant sub formă de lapoviță și ninsoare”, au transmis meteorologii.
În cursul zilei de marți (10 martie) în zona Carpaților de Curbură, vântul va avea unele intensificări, cu viteze de 45...55 km/h.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus