Sâmbătă,
08.05.2021
Ploi Scurte
Acum
9°C

ACTUALIZARE. Coronavirus Sibiu: 11 persoane în carantină, 158 izolate la domiciliu

ACTUALIZARE. Coronavirus Sibiu: 11 persoane în carantină, 158 izolate la domiciliu

Cea mai recentă informare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu arată că atât numărul persoanelor izolate la domiciliu cât și cel al sibienilor aflați în carantină a crescut față de ieri.

Actualizare ora 18. Potrivit reprezentanților ISU Sibiu, numărul persoanelor aflate în carantină la momentul actual a crescut la 11, în județul nostru.

Știre inițială ora 17. La momentul actual, sunt 158 de persoane izolate la domiciliu, iar alte șase sunt în carantină. Reprezentanții ISU spun că nu există nicio persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID-19, pe raza județului nostru.

În ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a primit patru apeluri pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 cu privire la aspecte referitoare la Coronavirus.

Reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cu responsabilități în gestionarea acestui tip de eveniment, monitorizează permanent situația la nivel județean.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus