Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Spectacol anulat la CineGOLD din cauza restricțiilor impuse de COVID-19

Spectacol anulat la CineGOLD din cauza restricțiilor impuse de COVID-19

Reprezentanții CineGOLD Sibiu anunță anularea spectacolului “CUM SĂ PIERZI TOTUL ÎNTR-O ZI” din motive de sănătate, impuse de noul coronavirus.

”Sănătatea dumneavoastră și a colaboratorilor este o prioritate pentru CineGold, astfel, datorită circumstanțelor, respectând  ultimele decizii și reglementări impuse de autorități în acțiunea de prevenție a răspândirii infecției cu Coronavirus, CineGold împreună cu compania de teatru SERCATO ART au luat decizia de a amâna pe o perioadă nedeterminată, spectacolul “CUM SĂ PIERZI TOTUL ÎNTR-O ZI”. Persoanele care au achiziționat bilete la reprezentațiile din 23 și 24 martie 2020  sunt invitate să vină cu biletul la sediul CineGold din Promenada Mall  pentru returnarea integrală a contravalorii biletului. Persoanele care preferă transferul bancar sunt rugate să trimită o poză cu biletul și datele necesare efectuării transferului pe adresa [email protected].
Vă mulțumim pentru înțelegere. Să auzim de bine!”, au transmis reprezentanții cinematrografului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus