Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Inspectoratul pentru Situații de Urgență  sprijină Spitalul Județean și cel din Mediaș cu corturi pentru triaj

Inspectoratul pentru Situații de Urgență  sprijină Spitalul Județean și cel din Mediaș cu corturi pentru triaj

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au anunțat că mâine vor monta două corturi de triaj, la două spitale din județul nostru.

Anticipând amploarea pe care o va lua răspândirea infecțiilor cu coronavirus în județul nostru, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu pune la dispoziția a două spitale corturi destinate trierii pacienților. Acestea vor fi montate mâine.

„Având în vedere adoptarea măsurillor suplimentare pentru prevenirea răspândirii Coronavirusului COVID-19, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cpt. Dumitru Croitoru al județului Sibiu va pune la dispoziția Spitalului Clinic Județean Sibiu și Spitalului Municipal Mediaș, câte un cort destinat trierii pacienților. Acestea vor fi amplasate în cursul zilei de mâine, 15 martie, în curtea Instituțiilor”, transmite sublocotenent Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Eu, sibianul

Acum 4 ani

Sunt militar, dar vreau sa intreb… nu mai intreb nimic referitor la SMUS,ca poate ii deranjez pe ilustri nimeni care nu fac nimic… am avut ceva de vorbit cu un spagar de la acel spital, iar el se plangea de salariu, in conditiile in care abia bagase in buzunar 300 de euro de la mine...
Raspunde

Nicu

Acum 4 ani

Și darea de mita e infracțiune, în aceeași masurura ca luarea. Trebuia sa reclamați de la început, nu asa cu un comentariu anonim. Asa orice poate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus