Miercuri,
10.08.2022
Ceata
Acum
19°C

Plata facturilor. Care sunt aplicațiile care ne ajută să rămânem în casă

Plata facturilor. Care sunt aplicațiile care ne ajută să rămânem în casă

În următoarea perioadă, plata facturilor la sediu va fi complicată dacă nu chiar imposibilă. Din fericire, există aplicații și site-uri online de care ne putem folosi de acum cu atât mai mult, cel puțin până trece situația de criză din țara noastră. Am selectat câteva dintre aceste mici ajutoare online care pe noi ne-au mai salvat din impas în trecut.

MobilPay Wallet – o aplicație ușor de utilizat și la îndemână pentru plata tuturor facturilor, poate fi descărcată gratuit de pe Google Play. Dacă sunteți nevoiți să ieșiți din casă și să folosiți mijloace de transport în comun sau să plătiți o parcare, MobilPay Wallet vă va ajuta și în acest caz, având posibilitatea să faceți plata prin aplicație.

facturi2

Pago – la descărcarea și activarea aplicației aveți un bonus de 150 de puncte pe care le puteți transforma în reduceri la plățile efectuate pe aplicație. De asemenea, pe măsură ce folosiți aplicația, punctele vor continua să se strângă. Astfel, nu doar că aveți grijă de voi și cei din jur prin faptul că stați în casă, veți avea și un avantaj – bănuți pe care îi veți pune deoparte pentru facturile viitoare.

facturi

Desigur, în cazul operatorilor de telefonie mobilă și internet (Orange, Vodafone, Rcs/Rds), precum și al aplicațiilor de streaming, așa cum sunt Netflix și HBO GO, aveți opțiunea de a plăti direct pe site-urile fiecăruia sau vi se face plata automat, în fiecare lună, la data la care ați deschis contul.

Electrica și E-on Gaz au de asemenea aplicații proprii pe care puteți să le utilizați la plata facturilor – My Electrica și My Line. Pentru a le activa aveți nevoie de cod de client și număr loc consum (NLC), pe care le găsiți pe orice factură. Odată activate, aplicațiile vor putea fi utilizate și pentru a semnala eventuale probleme, dar și pentru a transmite citirea manual.

WhatsApp Image 2020-03-17 at 6.16.04 PM

Pentru impozit și taxa pe salubritate, aveți la dispoziție site-ul http://ghiseul.ro/. Pentru a efectua o plată, trebuie să introduceți câteva informații care vor ajuta site-ul să găsească plățile voastre neefectuate. Adăugați detaliile cardului, efectuați plata și în scurt timp veți primi pe mail dovada plății.

facturi

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Inspectorul Javert

Acum 2 ani

De aproximativ 2ani plătesc toate facturile cu aplicația PAGO .PAGO este o aplicație făcută de oameni deștepți pentru a putea fi folosită de de oameni simpli .
Raspunde

Marian Verban

Acum 1 an

Vă rog să mă ajutati și să-mi spuneți cum pot deschide cont ptr.Grenerg SRL și să-l pot încărca pe PAGO ptr.a plati facturile la energie!Este prima factură venită! Am incercat sa-mi loghez contul Grenerg pe Google dar nu reusesc ptr.ca orice nume de utilizator încărcat,imi spune că nu se poate inregistra ptr.ca există deja numele.Am incercat de sute de ori dar în zadar! Vă mulțumesc anticipat!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus