Joi,
30.03.2023
Cer Senin
Acum
-5°C

43 de sibieni sancționați de polițiști pentru că nu au respectat noile restricții

43 de sibieni sancționați de polițiști pentru că nu au respectat noile restricții

Autoritățile sibiene au sancționat, în ultimele 24 de ore, peste 40 de persoane care nu au respectat restricționarea circulației și alte zece persoane pentru nerespectarea măsurii izolării.

Potrivit Prefecturii Sibiu, în ultimele 24 de ore, 178 de polițiști sibieni, alături de 130 de jandarmi și 3 echipaje MApN, au desfășurat 247 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 215 de persoane și 6 societăți comerciale care au fost supuse controalelor pentru a se asigura suspendarea activității. În urma verificărilor, zece persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 10.500 de lei pentru nerespectarea măsurii izolării.

Totodată, polițiștii rutieri au escortat 23 de autovehicule care au tranzitat județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

Ieri, de la ora 12, polițiștii sibieni au desfășurat acțiuni pe raza județului Sibiu, în sistem integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, ce a avut ca principal scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanța Militară nr. 3 din 24.03.2020, arată sursa citată. La nivelul județului nostru au fost depistate 43 de persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, fiind aplicate în acest sens 43 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor art. 1 și 2 din Ordonanța Militară nr. 3 din 24.03.2020, valoarea acestora depășind suma de 61.000 de lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus