Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

România suspendă zborurile către SUA, Austria, Belgia, Elveția, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia și Iran

România suspendă zborurile către SUA, Austria, Belgia, Elveția, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia și Iran

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat sâmbătă că a semnat Ordonanţa Militară nr 7, care prevede inclusiv suspendarea zborurilor către şi dinspre SUA şi o serie de ţări europene, pentru o perioadă de 14 zile, începând din data de 5 aprilie.

"Având în vedere că multe ţări au intrat în zona roşie, conform evaluării Institutului Naţional de Sănătate Publică, am decis să suspendăm toate zborurile efectuate de operatorii economici aerieni spre Austria, Belgia, Elveţia, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia şi Iran - în şi din aceste ţări către România sau spre aceste ţări - pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 5 aprilie, de mâine, duminică, ora 23,00, ora României. Evident că, la fel ca şi deciziile anterioare, această restricţie nu se aplică zborurilor efectuate cu aeronave de stat, zborurilor de transport marfă, corespondenţă, zboruri umanitare sau care asigură servicii medicale de urgenţă, precum şi aterizările tehnice necomerciale", a arătat Vela, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul ministerului, citat de Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Muie PSD

Acum 3 ani

Ca si aveam multe curse catre SUA si Iran. Practic niciuna...
Raspunde

Cetatean sibian

Acum 3 ani

Si europarlamentarii cu ce se intorc din Belgia???? Oare si ei intra in carantina institutionalizata??? Hai sa ghicim unde???? PENTRU UNII MUMA PENTRU ALTII CIUMA.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus