Duminică,
25.07.2021
Cer Senin
Acum
19°C

Asociația Femeilor din Transilvania a donat echipamente de protecție polițiștilor sibieni

Asociația Femeilor din Transilvania a donat echipamente de protecție polițiștilor sibieni

Asociația Femeilor din Transilvania a făcut o donație către Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, constând în echipamente de protecție. 

Reprezentanții asociației au oferit polițiștilor sibieni echipamente în valoare totală de 7.000 de lei, respectiv măști, mănuși și produse pentru igienizare și dezinfecție. „Mulțumim Asociatia Femeilor din Transilvania - AFT pentru donația făcută! Cu siguranță, gestul vostru nu va trece neobservat. Mulțumim vouă și celor care sunt alături de noi!”, este mesajul transmis de autorități. 

Asociația Femeilor din Transilvania a demarat o campanie de strângere de fonduri, pe pagina oficială de Facebook, în urmă cu câteva zile, prin care îi îndeamnă pe internauți să contribuie la adunarea banilor necesari pentru a achiziționa cât mai multe astfel de materiale, necesare în lupta împotriva COVID-19.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

MB

Acum 1 an

Bravo Stimate Doamne! Multumesc pentru spiritul vostru pentru comunitate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus