Marţi,
24.11.2020
Ceata
Acum
0°C

Mesajul de Paști al comunei Șelimbăr

18 Aprilie 2020 11:44

Mesajul de Paști al comunei Șelimbăr

Dragi cetățeni ai comunei Șelimbăr,

Îmi doresc din tot sufletul să întâmpinăm Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos cu bucurie și liniște, alături de familie. În aceste momente binecuvântate nădăjduiesc să reușim să întărim credința noastră în Domnul Iisus Hristos, să renaștem speranța în comunitate și să primim lumina în casele noastre.

Transmit cu acest prilej, tuturor cetățenilor comunei Șelimbăr, gânduri calde și doresc să le mulțumesc pentru faptul că au respectat prevederile ordonanțelor militare și indicațiile autorităților, iar comunitatea noastră a dat dovadă de umanitate și unitate în această perioadă dificilă care ne-a încercat în ultimele săptămâni.

Darul pe care Iisus Hristos Domnul ni-l face prin Învierea Sa din mormânt este binecuvântare tuturor, îndreptarea noastră spre fapte bune și dăruirea de sănătate, pace și bucurii duhovnicești.

PAȘTE FERICIT!

Vă urează primarul Marius Grecu si conducerea Primăriei Șelimbăr!

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus