Miercuri,
21.10.2020
Innorat
Acum
4°C

INFOBiz cu Ciprian Faraon: emisiune pentru antreprenori

23 Aprilie 2020 11:07

INFOBiz cu Ciprian Faraon: emisiune pentru antreprenori

Ce poți face acum, în plină criză pandemică și economică? Ce perspective sunt, mai ales dacă ai încercat să-ți dezvolți un business, iar totul pare acum nesigur? Ce legi te ajută? Care sunt măsurile luate de guvern și cum poți beneficia de ele? Ce fac ceilalți antreprenori din oraș, cum se descurcă? La aceste întrebări, dar și mult altele va încerca să răspundă omul de afaceri Ciprian Faraon într-o emisiune ce va fi găzduită de Turnul Sfatului.

https://youtu.be/Y3hQ9eW4znc

”Propun o emisiune săptămânală, uneori sub forma unor pastile de business, care se adresează tuturor celor interesați de antreprenoriat, de mediul de afaceri local în general, proprietarilor de firme mici si mijlocii, manageri, în special. Vom aduce în prim plan, în cadrul fiecarei emisiuni, informații la zi cu privire la cadrul legislativ, cadru transpus în practica, fără a folosi un limbaj de lemn ori un limbaj academic, scopul acestui program fiind tocmai acela de a fi pe înțelesul tuturor, de a fi informați corect și la timp asupra schimbarilor legislative. Totodată, ne vom asigura de prezentarea de bune practici ale mediului antreprenorial, vă vom prezenta tehnici și sfaturi utile, ce au la baza o expertiză, vom oferi soluții la diversele probleme cu care vă confruntați. Ne vom asigura că aducem invitați de marcă, antreprenori și experți în diferite domenii, vom transmite recomandări și cerințe ale mediului de afaceri, autoritaților statului, vom încerca să introducem un standard antreprenorial, o conduită antreprenorială responsabilă dar și o abordare echilibrată din partea instituțiilor statului față de mediul de afaceri”, a anunțat Ciprian Faraon.

Feedback-ul dumneavoastră, problemele cu care vă confruntați, teme de emisiune propuse, toate acestea sunt binevenite pe email info@infobiz.eu.

Vizualizari: 2042

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus