Luni,
28.11.2022
Ceata
Acum
1°C

Muniție dintr-un lansator de grenade, găsită în Cartierul Tineretului

Muniție dintr-un lansator de grenade, găsită în Cartierul Tineretului

Autoritățile sibiene au fost solicitate să intervină în cursul după-amiezii de sâmbătă în curtea unui sibian care a găsit la câțiva centimetri sub nivelul solului muniție neexplodată.

Sibianul a solicitat sprijinul autorităților prin intermediul numărul unic de urgență 112, cei care au intervenit fiind reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Cpt Dumitru Croitoru". Intervenția a avut loc pe strada Londra. ”La fața locului pirotehnicienii sibieni au efectuat cercetarea terenului, detectarea, identificarea, ridicarea, transportul și depozitarea unui element-muniție, «Lovitură Aruncător PG7V»”, se arată într-un anunț al ISU Sibiu. Grenadele anti-tanc PG7V fac parte și în prezent din producția fabricii de armament Romarm.

munitie nexplodata 2

În cazul în care descoperiți muniţie rămasă neexplodată: - Nu atingeți aceste elemente; - Nu le loviți sau mişcați din locul în care au fost găsite; - Nu încercați să le demontați componentele muniţiei sau le depozitați în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi, - Sunați ISU sau Poliţia prin telefonul de urgenţă 112 pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente. Sursa: ISU Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus