Miercuri,
21.04.2021
Innorat
Acum
7°C

Un bărbat din Brădeni a fost amendat cu 4.000 de lei, pentru vânătoare ilegală

Un bărbat din Brădeni a fost amendat cu 4.000 de lei, pentru vânătoare ilegală

Un bărbat de 72 de ani s-a ales cu o amendă în valoare de 4.000 de lei, după ce poliția a descoperit că deținea 25 kg de carne de mistreț vânat fără drept. Autoritățile au concluzionat că acesta nu deținea autorizație de vânătoare și nici permis de port armă.

Polițiștii Secției Nr. 3 de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control autovehiculul condus de localnicul în vârstă de 72 de ani în data de 29 aprilie, în jurul orei 1:45. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul are asupra sa o armă de vânătoare, deținută legal, însă nu posedă autorizație de vânătoare pentru nicio specie de animale.

Polițiștii au continuat cercetările în saivanul deținut de bărbat în extravilanul localității de domiciliu, unde a fost găsită cantitatea de 25 de kg de carne de mistreț despre care bărbatul a declarat că l-ar fi vânat în aceeași noapte, arată polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de braconaj cinegetic și uz de armă fără drept, bărbatul fiind sancționat și contravențional cu amendă în valoare de 4.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației.

De asemenea, cele 25 de kg de carne și arma au fost ridicate în vederea confiscării, iar autovehiculul folosit la comiterea faptei a fost indisponibilizat.

Cercetările continuă la nivelul Secției Nr. 3 de Poliție Rurală Agnita.

foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus