Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Băut, fără permis și cu mașina neînmatriculată, a lovit un stâlp și gardul unei case, la Cârța

Băut, fără permis și cu mașina neînmatriculată, a lovit un stâlp și gardul unei case, la Cârța

Polițiștii sibieni au deschis dosar penal pe numele unui bărbat în vârstă de 30 de ani care a intrat aseară cu mașina într-un stâlp. În urma cercetărilor, autoritățile au descoperit că șoferul era băut, nu deținea permis de conducere și nici nu avea declarație pe propria răspundere, pentru abaterea din urmă fiind amendat cu 2.000 de lei.

Incidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 22, pe DJ 105D, din localitatea Cârța. Bărbatul a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton și gardul unui imobil. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Secției Nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos, care au constatat că autoturismul a fost condus de către un localnic în vârstă de 30 de ani, care nu posedă permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au constatat că autoturismul în cauză este neînmatriculat.

Pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală și a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că a încălcat prevederile ordonanțelor militare referitoare la restricționarea circulației – nu deținea declarație pe propria răspundere.

Carta2 Carta Carta3 Carta4

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus