Marţi,
13.04.2021
Cer Senin
Acum
13°C

Premieră la Sibiu: Meniu complet pentru întreaga zi, 100% sănătos, trimis acasă

Premieră la Sibiu: Meniu complet pentru întreaga zi, 100% sănătos, trimis acasă

Bistroul ”She's green” lansează începând cu această săptămână la Sibiu un concept nou pe piață, oferind clienților un meniu complet pentru întreaga zi, la prețul de 50 de lei.

Intitulat ”Green Day Box”, proiectul se adresează atât persoanelor care aleg o alimentație vegană, dar și celor care vor o zi pe săptămână să mănânce sănătos, alegând un meniu bazat exclusiv pe plante (legume, fructe, funze verzi, nuci, seminte).

”Această cutie conține necesarul tău de energie pentru o întreagă zi: o supă, doua feluri principale, un deliciu rece și o surpriză dulce... pe care le vei putea consuma așa cum vrei.
Meniul este exclusiv plant-based, echilibrat și variat din punct de vedere al surselor nutriționale”, spun reprezentanții She's green.

Spre exemplu, cutia pentru săptămâna în curs va cuprinde: ciorbiță cu verdețuri de primăvară, salată detox cu legume și quinoa, spaghette cu sos roșu, baton granola raw și ”icre” din boabe de soia.

Comanda se face până miercuri, 6 mai, inclusiv, prin acest formular de comandă. Livrarea se efectuează vineri, 8 mai, în intervalul orar 12:30- 14:30, la adresa indicată.

Plata se poate efectua atât prin transfer bancar, anterior livrării, cât și cu cardul sau numerar la livrare.

Meniul Green Day Box va fi publicat săptămânal pe pagina de facebook  She`s green.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Florin O

Acum 11 luni

Bravo lor! Daca toate restaurantele ar avea mancare ca ei, nu am mai vedea atatia pacienti la spital
Raspunde

Cris

Acum 11 luni

Mancare sanatoasa si gustoasa , foarte curat este localul dar eu personal am renunțat de mult sa comand mâncarea acasă de la ei....de multe ori a ajuns cu aproape 20 de minute pana la 30 minute mai târziu si ultima data am așteptat peste o oră .... nu au avut situația sub control , ceva nu a funcționat cum trebuie ....păcat dar mâncarea este foarte buna! Nimic de criticat ! Personalul politicos chiar dacă domnișoara care servește este, domoală , aștepti câteodată prea mult pana vei fi servit, poate câteodată ar trebui sa mănânce o friptura ca sa prindă un pic de culoare in obraji,este foarte palida si pierdută undeva in universul nostru minunat.
Raspunde

Bobby

Acum 11 luni

Da Florine, Covidul nu se pune pe salate......
Raspunde

Dracu

Acum 11 luni

Stai linistit. Daca legumele folosite sunt provenienta Turcia or sa fie mai multi prin spitale...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus