Sâmbătă,
01.10.2022
Ploi Usoare
Acum
17°C

Restricții de circulație pe Valea Oltului cauzate de lucrări

Restricții de circulație pe Valea Oltului cauzate de lucrări

Traficul rutier se desfăşoară cu restricţii, sâmbătă, pe DN 7, în zona localităţii vâlcene Câineni, întrucât au loc lucrări de asfaltare.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că, sâmbătă, până la ora 20.00, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, între kilometrii 228+500 de metri - 231, în zona localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, se desfăşoară lucrări de turnare covoare asfaltice.

Traficul rutier se desfăşoară pe 1/2 cale, dirijat cu piloţi de circulaţie.

Şoferii sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.

Foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Carcotel

Acum 2 ani

Lucru rromanesc si mai ales made in "VaLencia": nu s-au putut face lucrari in perioada starii de urgenta, cand circulatia intre localitati era - mai mult sau mai putin - interzisa, nu? :))) Macar e bine, nu ati asteptat ca si starea de alerta sa fie ridicata ca sa va apucati de treaba. Ce vorbesc? De fapt la fel au facut si dragii nostri edili cu "largirea caii cisnadiei" :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus