Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-5°C

Weidner dă tonul. Premieră în Piața Mare pentru a atrage turiștii

Weidner dă tonul. Premieră în Piața Mare pentru a atrage turiștii

Lipsa turiștilor străini și a evenimentelor din Piața Mare din cauza pandemiei face ca restaurantele din centrul Sibiului să încerce să se adapteze la o nouă realitate, în care organizează ele evenimentele ce creează atmosferă. Scopul este de a reînvia starea de bine cu care centrul Sibiului s-a obișnuit în ultimii 13 ani.

Astfel, restaurantul Weidner găzduiește în premieră de trei ori pe săptămână, seara, trupa Acoustic Band, oferind astfel clienților muzică live.

”După perioada de inactivitate oamenii încep să iasă din case, se animă Piața Mare cât de cât, însă se simte lipsa evenimentelor care în ultimii zece ani dădeau viață. Numărul turiștilor este în continuare mic și oamenii caută atmosfera, vor să stea la o terasă și să se simtă bine, să povestească și să mănânce ceva deosebit. De aceea ne-am gândit să le oferim muzică live de trei ori pe săptămână împreună cu prietenii noștri de la Acoustic Band”, spun reprezentanții Restaurantului Weidner.

Odată ce s-au așezat la masă, cu priveliște atât către fântâna arteziană cât și către Turnul Sfatului, clienții Weidner au de unde alege. Meniul este unul foarte bogat, bazat pe produse locale din Mărginimea Sibiului și de pe Valea Hârtibaciului, folosite pentru a da naștere unor rețete autentice testate de-a lungul a mai bine de zece ani.

Ca să vă faceți o idee, preparatele din carne de porc vin de la Sadu, cârnații și lactatele de la Rășinari, iar carnea de vită Angus de la Marpod.

”Pastele cu carne de vită Angus, gulașul, ciorba de fasole în pâine sau coastele de porc băițuite și fierte în bere neagră, apoi rumenite la cuptor sunt doar câteva dintre cele mai căutate preparate. De asemenea, nu putem omite pulpa de rață confiată în vin roșu și portocale, servită cu piure și sos de merișoare. Iar la desert se bucură de mare succes papanașul fiert, făcut în casă cu brânză de vaci, dulceață de afine și smântână”, mai spun reprezentanții restaurantului Weidner.

Mare parte dintre preparatele enumerate mai sus pot fi alese și la meniul zilei. Weidner oferă clienților posibilitatea de a alege zilnic dintre trei feluri de ciorbă și trei feluri doi, plus desert, la doar 22 de lei.

Până la a descoperi noua stare de normalitate, terasa Weidner vă așteaptă în Piața Mare cu ce are Sibiul mai bun de oferit culinar, în cea mai plăcută atmosferă din centrul istoric.

Rezervări: 0729 811 811

Facebook: /weidnerestaurant

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Elena Oltean

Acum 1 an

Domnii de la Acustic Band sunt tare simpatici, dar eu i-am vazut cantand acolo pe terasa de ani de zile, n-are nicio legatura cu pandemia. Daca tot zic ca fac ceva inovativ sa faca ceva inovativ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus