Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Controale pe Aeroportul Internațional Sibiu, în pandemie

Controale pe Aeroportul Internațional Sibiu, în pandemie

Polițiștii au efectuat ieri controale în Aeroportul Internațional Sibiu, în colaborare cu personalul aeroportului, pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile prevăzute în starea de alertă.

Conform Prefecturii Sibiu, personalul SPF Aeroport Sibiu în cooperare cu polițiști din cadrul Biroului Poliției Transporturi - Postul de Poliție Transporturi Aeriene au efectuat ieri activități preventive pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic ( H.G. 476/2020 ).

Au fost efectuate verificări la o societate comercială din incinta aeroportului, fără a fi descoperite nereguli, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus