Luni,
06.12.2021
Partial Noros
Acum
6°C

Doi angajați ai unei fabrici din Mediaș au fost confirmați cu COVID-19

Doi angajați ai unei fabrici din Mediaș au fost confirmați cu COVID-19

Doi angajați ai fabricii producătoare de vase emailate de uz casnic din Mediaș au fost confirmați cu infecție cu noul coronavirus. O anchetă epidemiologică a fost demarată.

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Sibiu au dispus izolarea a 18 persoane care ar fi intrat în contact cu cei doi angajați confirmați cu infecție cu COVID-19.

„În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul unei societăți producătoare de vase emailate de uz casnic din județul Sibiu, în urma confirmării pozitive a testării SARS CoV-2 a 2 persoane angajate ale acesteia Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică. Din primele rezultate ale anchetei au fost puse în izolare un număr total de 18 persoane, acest număr fiind alcătuit din angajați și familiile acestora”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus