Duminică,
17.10.2021
Innorat
Acum
10°C

FOTO – Un șarpe fotografiat într-o parcare din Sibiu este viral pe rețelele de socializare

FOTO – Un șarpe fotografiat într-o parcare din Sibiu este viral pe rețelele de socializare

Un șarpe fotografiat joi, la prânz, într-o parcare din zona străzii Oncești din cartierul Vasile Aaron, a stârnit valuri de discuții și comentarii pe rețelele de socializare.

Specialiștii consultați de reporterul Turnul Sfatului spun că este vorba despre un șarpe inofensiv, care probabil a ajuns în parcare dinspre Valea Săpunului, aflată în vecinătate.

Cu toate acestea, sunt destul de mulți oameni care se tem de el.

”Cred că leșinam dacă-l vedeam, numai când mă uit în poză mi se face rău”, spune o doamnă. ”Eu stau în zonă și e parcul de copii aproape. Atenție mare, poate are părinți, frați!”, spune o altă locuitoare din zonă.

Imaginea a ajuns și la primăria Sibiu, reprezentanții municipalității anunțând că Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu este abilitat să ia măsuri în acest caz.

De partea cealaltă, reprezentanții ISU au explicat că ei se ocupă de acordarea primului ajutor atunci când viața oamenilor este pusă în pericol, dar că vor analiza și acest caz și vor vedea ce măsuri se pot lua.

Nu este pentru prima oară când locuitorii cartierului Vasile Aaron semnalează prezența unor șerpi în zonă. În urmă cu câțiva ani unul a fost omorât în vecinătatea pieței agroalimentare. Detalii găsiți aici.

Vizualizari: 9543

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus