Sâmbătă,
16.10.2021
Light Intensity Drizzle
Acum
9°C

Primarul comunei Biertan infectat cu COVID-19. ”Sunt asimptomatic”

Primarul comunei Biertan infectat cu COVID-19. ”Sunt asimptomatic”

Primarul comunei Biertan din județul Sibiu a fost depistat cu infecție cu noul coronavirus. În urma anchetei epidemiologice, au fost identificați doi contacți de serviciu.

Contactat de reporterul Turnul Sfatului, primarul Mircea Dragomir a confirmat că a fost infectat și se află internat în spital, însă starea lui de sănătate este una bună, fiind asimptomatic. El a mai explicat că a făcut testul după ce un alt membru al familiei a fost infectat zilele trecute.

Conform specialiștilor din cadrul Direcției de Sănătate Publică Sibiu, citați de reprezentanții prefecturii, au fost identificați șapte contacți, dintre care doi ar fi de la locul de muncă.

„În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul unei primării din județul Sibiu, în urma confirmării pozitive a primarului care se află în carantină la domiciliu, a fost demarată o anchetă epidemiologică în cadrul căreia au fost identificați doi contacți de serviciu. În prezent se află în carantină la domiciliu un număr total de șapte persoane dintre care cinci contacți de familie. Activitatea primăriei nu a fost afectată, aceasta derulându-se normal”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Foto PNL Sibiu

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus